Laçin Şehit Ali Uysal İlkokulu

Vizyon: Yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleriyle çevresinde örnek teşkil eden bir ilkokul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; bilgiye ulaşma yollarını öğreten, kitap okumayı alışkanlık haline getirmiş, çevreyi koruyan, canlılara sevgi ve saygı besleyen, hoşgörülü, dürüst, kültürlü, sorumluluk sahibi, yaratıcı, eleştirel düşünme becerilerini kazanmış, kendine güvenen, kendini yaşadığı topluma ait hisseden, kendinin değerli olduğuna inanan bireyler yetiştiren; eğitim öğretim faaliyetlerinde bireysel farklılıkları, işbirliğini, paylaşmayı, saygı ve sevgiyi benimseyen bir eğitim kurumu olmak için varız.

Saatler: 09.00-15.05
Lojman: 3 - Sobalı, iki oda bir salon, tek katlı ve bahçelidir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://lacinilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Laçin Mahallesi Oğuzhan Caddesi No14 Sarıcakaya/ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :Tam günlü Eğitim

Yerleşim Yeri - Laçin Mahallesi Oğuzhan Caddesi No:14 SARICAKAYA

Adres - Laçin Mahallesi Oğuzhan Caddesi No14 Sarıcakaya/ESKİŞEHİR

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz,Sarıcakaya ilçesine 16 km mesafede olup,il merkezine uzaklığı 51 km dir.